Trouble Embedding Video On My Site-Any Thoughts?

by 5 comments
Hello Everyone,

I am trying to embed a video in my one page minisite and I tried using NVU and then I tried using Kompozer

So I am embedding the Youtube code in my source code...but when I upload the page, no love...I can't figure it out because I am doing it correctly from what I have seen on the internet

My new computer has Vista unfortunately...not sure if that has anything to do with it but I can't figure this out

Any thoughts

Thanks for your time...much appreciated

#internet marketing #embedding #siteany #thoughts #trouble #video
  • Profile picture of the author CSwrite
    Mark, have you tried opening the file in WordPad and adding your YouTube embed code that way? Sometimes WYISWYG editors mess up code. Do you have your url up so I could take a look?

    • Profile picture of the author Mark-Dickenson
      thank you for the quick reply Cary & ECS Dave

      I will try that real quick. Never thought of that...Building websites aren't exactly my specialty

      Thanks again

    • Profile picture of the author Frank Bruno
      I've read other posts with similar problems, people using Vista and having problems seeing YouTube videos.

      Frank Bruno
  • Profile picture of the author ECS Dave
    I had a post over on the "OLD" forum...

    If you have uploaded this video via YT, use a text editor to copy the YT code between two BR tags wherever you want it displayed...

    Be Well!
    ECS Dave

Next Topics on Trending Feed