Cant Create a WSO With Warrior Payments

2 replies
I am an old-time WSO creator, but it has been a long time since Ive done a WSO, and things have changed.

I am trying to use Warrior Payments, but once I create the product and try to publish a post, the problems crop up. When I go to the actual window to create the WSO post, the preview button seems to do nothing at all, and the Publish button just goes to a weird page that is all messed up.

Anyone have an idea what the problem is? Or does anyone know of a step-by-step guide??
#create #payments #warrior #wso
Avatar of Unregistered
  • Profile picture of the author IGotMine
    I think this would be better directed to forum staff, don't you? There's a help link at the top of the page.
    Signature
    Gone Fishin'...
    {{ DiscussionBoard.errors[11327909].message }}
  • Profile picture of the author Regional Warrior
    Originally Posted by Ray The Video Guy View Post

    I am an old-time WSO creator, but it has been a long time since Ive done a WSO, and things have changed.

    I am trying to use Warrior Payments, but once I create the product and try to publish a post, the problems crop up. When I go to the actual window to create the WSO post, the preview button seems to do nothing at all, and the Publish button just goes to a weird page that is all messed up.

    Anyone have an idea what the problem is? Or does anyone know of a step-by-step guide??
    Nice to see you back on the forum Ray , I would try and find Kurt and PM him a message he amy be able to help you as he is the Moderator on the High Voltage Video Forum here in the WF he may know how to help

    https://www.warriorforum.com/high-voltage-video-forum/

    Or just put in a ticket to the help desk , not sure if you know Alan Says sold the forum to Free Lancer a few years ago

    Jason
    {{ DiscussionBoard.errors[11327983].message }}
Avatar of Unregistered

Trending Topics