Ezine Article Report Problem

by sboudr
6 replies
I'm not sure if it's something wrong with my account or if ezine's is having some problem, but all of my articles are not showing "0" clicks. Even articles that I know have had clicks. Any one else notice this tonight
#article #ezine #report
  • Profile picture of the author sboudr
    I see a few other people have viewed this, but no one else has answered if they are having the same issue as me.
    {{ DiscussionBoard.errors[1098284].message }}
    • Profile picture of the author Liam Hamer
      My clicks are all showing up. Sorry about your problem, I hope you get it fixed
      {{ DiscussionBoard.errors[1098287].message }}
  • Profile picture of the author crissanteiro
    I can also see all my stats at EZA. I have no problem.
    {{ DiscussionBoard.errors[1098291].message }}
  • Profile picture of the author sboudr
    Thanks for the response, I've already sent a message at Ezine, but I'm sure I won't hear anything until tomorrow.
    {{ DiscussionBoard.errors[1098294].message }}
  • Profile picture of the author sboudr
    There back now, that was weird
    {{ DiscussionBoard.errors[1098430].message }}
  • Profile picture of the author Nickolie0990
    I'm not experiencing 0 clicks, what is having me worried is when I log in to my account my articles are gone...yet for some reason my url clicks are still going up as normal, but it is saying I don't have any articles submitted. I do not know what is going on, but this is weird.
    {{ DiscussionBoard.errors[1098524].message }}

Trending Topics