Market Samurai not pulling SEOC for anyone else?

14 replies
Is anyone else having trouble pulling down the SEOC information from Market Samurai? Is this a problem with Market Samurai or is it something that Google has something to do with? I also tried with Keyword Elite and I am now having problems with it too, but I admit I don't know as much about Keyword Elite.
#market #pulling #samurai #seoc
  • Profile picture of the author June Campbell
    I had the same problem. I experimented by turning off my anti-virus software That solved the issue. Now I turn if off before using Samurai and turn it back on when I'm finished.
    Signature

    Guides to Writing Business Plans, Business Proposals,
    JV Contracts, Non-Disclosure Agreements and more:
    http://www.nightcats.com

    {{ DiscussionBoard.errors[2619715].message }}
  • Profile picture of the author SurajSodha
    nope mine's working fine...
    Signature
    I generated £100,000+ in new business through Group Buying strategies during 2011. Ask me how!

    Who else wants more clients and cash? Check out my private IM coaching forum for business owners & entrepreneurs
    {{ DiscussionBoard.errors[2619718].message }}
  • Profile picture of the author Irishman
    Yesterday, it was timing out and each time I ran it, I pulled down more results. Not sure what was causing it. Haven't tried today, but I'll be firing it up tonight.

    Will
    Signature
    1) FREE--> OFFLINE LIES EXPOSED - "Brilliant Report"
    2) WSO--> Offline Special Ops -
    "A Stroke of Genius"
    {{ DiscussionBoard.errors[2619792].message }}
  • Profile picture of the author sax.sunny
    I'm just going to check that now.

    I really doubt, this would be a problem with MS... Even if it is, it would be a temporary...

    Lets see...

    It's getting updated...

    Well.... It's working quite well. As Usual. There must be something wrong with your system, I guess.
    {{ DiscussionBoard.errors[2619827].message }}
  • Profile picture of the author Owen Smith
    All fine for me, dragged my eyes accross the program all day. Everything is working.
    Signature

    All the Hottest eBooks, Graphics, Software, Videos, Articles, and Templates you want with PLR and MRR. Join PLR Assassin Today!

    {{ DiscussionBoard.errors[2619848].message }}
  • Profile picture of the author TycoonRob
    Seems to be working OK for me. Just checked. ??
    Signature

    Doubt everything you believe.

    {{ DiscussionBoard.errors[2619897].message }}
  • Profile picture of the author ddlingo
    It obviously must have something to do with my system then. I t always hangs on the SEOCsearch and then it somes back and tell me to "Try pressing Analyze Keywords again." But still no results. I can't imagine what it could be. I use Vista with AVG
    {{ DiscussionBoard.errors[2620701].message }}
    • Profile picture of the author Irishman
      Originally Posted by ddlingo View Post

      It obviously must have something to do with my system then. I t always hangs on the SEOCsearch and then it somes back and tell me to "Try pressing Analyze Keywords again." But still no results. I can't imagine what it could be. I use Vista with AVG

      So I fired it up tonight as that is the same message I was getting (at the bottom of the screen). Each time I re-pressed the analyze button, it came back with a few more, but never finished.

      I rebooted my set since yesterday and it's working fine for me today. I'm on VISTA too for what it's worth.

      I'm assuming you've rebooted after any updates, but thought I would let you know since I had the same error yesterday, and today I'm fine.

      Will
      Signature
      1) FREE--> OFFLINE LIES EXPOSED - "Brilliant Report"
      2) WSO--> Offline Special Ops -
      "A Stroke of Genius"
      {{ DiscussionBoard.errors[2620904].message }}
  • Profile picture of the author Angelita
    My MS #'s have been frighteningly off compared to google and MNF... it's concerning.
    {{ DiscussionBoard.errors[2620711].message }}
  • Profile picture of the author dwells
    I'm not having that problem. Mine's working just fine.
    {{ DiscussionBoard.errors[2620792].message }}
  • Profile picture of the author fdamours
    Mine works fine, I just checked. I sometime have problems though, it always repair it self after reboots.
    NMF is more stable though.
    Signature

    learn more about elephant facts
    Montreal based company Web box

    {{ DiscussionBoard.errors[2621287].message }}
    • Profile picture of the author JamieSEO
      No problems with mine - the old reboot may fix it
      Signature

      {{ DiscussionBoard.errors[2621936].message }}
  • Profile picture of the author Peter Bestel
    Have you made sure you're running the latest version?

    I noticed my automatic update option was switched off and it was returning some wacky results and failing to get all the SEOC results. Once I'd switched back on the auto-update and rebooted, everything was hunkydory again.

    FYI - File -> Settings -> Update to toggle auto update on and off

    Peter
    {{ DiscussionBoard.errors[2622058].message }}

Trending Topics