What's Wrong With The Warrior Forum?

38 replies
Hi,

Why have one to log in 7-8 times before the WF let's you in? Each time it says 'thanks for logging in' but as soon as you navigate you have to submit your Username again. Then it is the same story all over again.

So, to log in intially it takes 7-8 submissions...then to navigate it takes 7-8 submissions...to ask a question 7-8 submissions etc. etc.

It takes me 30 minutes to ask 1 question in this forum.

Don't understand why this is happening??

Dave
#forum #warrior #wrong
  • Profile picture of the author Mark Singletary
    Are you checking the box that says remember me or whatever it says on the login page?
    {{ DiscussionBoard.errors[5118374].message }}
  • Profile picture of the author Fernando Veloso
    I can't even get in using http://www.warriorforum.com - it sends my browser on a spiral of timeout. But this problem is going on for quite some time, weeks actually.
    Signature
    People make good money selling to the rich. But the rich got rich selling to the masses.
    {{ DiscussionBoard.errors[5118419].message }}
  • Profile picture of the author gamebak
    it's a cookie problem i belive, change the browser or update it.
    {{ DiscussionBoard.errors[5133530].message }}
  • Profile picture of the author egrovesys
    If you using IE this process may help you to not login again and again.

    Tools-> Internet Options-> General Tab-> Setting-> Enable Tabbed Brousing-> Always open POP Ups in new tab->Ok

    Then you restart your browser once. if you still have this problem to log in again and again . i ll explain the clear details of your issue.

    By
    Archanth
    {{ DiscussionBoard.errors[5133611].message }}
  • yup... and sometimes also showing ""DATABASE ERROR"" too.........
    Signature

    Feel free to contact with me @ seoglobalexpert004@gmail.com

    {{ DiscussionBoard.errors[5133644].message }}
  • Profile picture of the author Jahshaka
    Security settings in windows can also slow webpages, but more often than not it's a browser related problem. Try giving the pc a good 'ol fashioned reboot, switch off your router and after startup is complete, turn back on the router and your ready to rock. If still you're struggling try using a different explorer.

    Chances are it's not the forum, its been running smoothly on my side.

    Goodluck!
    {{ DiscussionBoard.errors[5133708].message }}
  • Profile picture of the author severt
    I've experienced this problem with IE for about 1.5 years now.
    With FireFox I have no problems at all.
    Signature
    Never overlook the chase for the almighty dollar.
    {{ DiscussionBoard.errors[5134184].message }}
  • {{ DiscussionBoard.errors[5134781].message }}
  • Profile picture of the author Newbieee
    yup i had problems too.

    i cannot use IE to log in.
    It will say i have to renew my password.

    So i use firefox.
    But today morning the problem that was mentioned in op was what i experienced.
    I logged in but each time i navigate it will show me that im not logged in.
    And it is set under remember me.
    Signature
    Pain is a perception, so is defeat & happiness!
    {{ DiscussionBoard.errors[5135392].message }}
  • Profile picture of the author Brendan Vraibel
    I've been getting a database error on Firefox as well. It's been going on for a couple of months now.
    {{ DiscussionBoard.errors[5135419].message }}
  • Profile picture of the author dougb
    I've yet to have a single database error or timeout yet....*knock wood". I use nothing but Firefox. Probably with the very steady growth of the forum is possibly causing the issues, how many thousands are on this site right now, a few thousand at least 24-7-365. Just thinking out loud
    Signature

    Learn IM for Free. Gain access to Information,Audio and Video Tutorials, Downloads and More
    The Newbie Marketing Center
    Follow my trek as I log the ups and downs of my marketing business.
    My Marketing Trek

    {{ DiscussionBoard.errors[5135469].message }}
  • Profile picture of the author HairyPoppins
    This is actually one of the few websites that I've never once had a problem with.

    Now that I've said that I'm just going to sit here and wait for the error. I know it's coming now.
    Signature
    {{ DiscussionBoard.errors[5136107].message }}
  • Profile picture of the author Michelle Stevens
    I get a database error at around 9am UK time (3am EST) every morning. I just figured it was maintenance or something?
    {{ DiscussionBoard.errors[5136852].message }}
    • Profile picture of the author Ross Bowring
      I'm finding this too...

      --- Ross
      {{ DiscussionBoard.errors[5136866].message }}
    • Profile picture of the author Paul Myers
      Michelle,
      I get a database error at around 9am UK time (3am EST) every morning. I just figured it was maintenance or something?
      The errors at that time are due to maintenance, as you guessed. That will happen every day at the same time.

      The other errors tend to go away if you log in to a sub-section, rather than the root URL. For instance, logging in to Main Internet Marketing Discussion Forum will require the password once, and then you should be fine.


      Paul
      Signature
      .
      Stop by Paul's Pub - my little hangout on Facebook.

      {{ DiscussionBoard.errors[5137625].message }}
      • Profile picture of the author Asher
        Originally Posted by Paul Myers View Post

        Michelle,The errors at that time are due to maintenance, as you guessed. That will happen every day at the same time.

        The other errors tend to go away if you log in to a sub-section, rather than the root URL. For instance, logging in to Main Internet Marketing Discussion Forum will require the password once, and then you should be fine.


        Paul

        Hi Paul,

        Any way to make some simple cosmetic changes to
        the error page so we know its "updating" instead of
        "down"?

        Asher
        Signature
        {{ DiscussionBoard.errors[5139456].message }}
        • Profile picture of the author Paul Myers
          Asher,
          Any way to make some simple cosmetic changes to the error page so we know its "updating" instead of "down"?
          I don't know. That page is a system error page, not part of vBulletin.


          Paul
          Signature
          .
          Stop by Paul's Pub - my little hangout on Facebook.

          {{ DiscussionBoard.errors[5139495].message }}
      • Profile picture of the author Michelle Stevens
        Originally Posted by Paul Myers View Post

        Michelle,The errors at that time are due to maintenance, as you guessed. That will happen every day at the same time.

        The other errors tend to go away if you log in to a sub-section, rather than the root URL. For instance, logging in to Main Internet Marketing Discussion Forum will require the password once, and then you should be fine.


        Paul

        Thanks Paul I'll give that a try
        {{ DiscussionBoard.errors[5140115].message }}
  • Profile picture of the author GarrieWilson
    Delete cookies and clear your cache. Also make sure that your virus scanner isn't causing an issue. Your browser has security settings that could cause this too.

    Although the forum has been running pretty poor lately. Maybe Allen should rase WSOs to $100.00 and put the thing on a cloud. ;P

    Garrie
    Signature
    Screw You, NameCheap!
    $1 Off NameSilo Domain Coupons:

    SAVEABUCKDOMAINS & DOLLARDOMAINSAVINGS
    {{ DiscussionBoard.errors[5136927].message }}
    • Profile picture of the author dbarnum
      Yep, it's an IE thing. Firefox and Chrome work much better
      Signature




      {{ DiscussionBoard.errors[5137550].message }}
  • Profile picture of the author rusty1027
    And I thought it was just me - I use Chrome and I have to log in 4 or 5 times sometimes, then it randomly kicks me out again. Been doing that for the past week or so - before that, it made me reset my password every time I tried to log in. Strange...
    {{ DiscussionBoard.errors[5137602].message }}
  • {{ DiscussionBoard.errors[5139304].message }}
  • Profile picture of the author Rukshan
    It happened yesterday. I cleared cookies and used Ccleaner to get warriorforums back to browser.
    Signature

    {{ DiscussionBoard.errors[5139350].message }}
  • Profile picture of the author Mohsin Rasool
    Yes i too experienced this error today... after login it will still keep me logged out... as already mentioned... by checking the small checbox (that say : Remember ME) i was able to successfully login...


    Regards,
    Mohsin
    {{ DiscussionBoard.errors[5140623].message }}
  • Profile picture of the author lanew
    I've tried in chrome, firefox, and safari, all updated, all cookes, cache, etc cleared and still get the sing in, but it really doesn't sign me in. I just check the remember box too, and it does it.
    {{ DiscussionBoard.errors[5140758].message }}
  • Profile picture of the author Winson Ng
    I'm fine browsing through WF with my Chrome

    Cheers,
    Thinkmaverick.com
    Signature
    Winson NG
    CEO/Founder of http://thinkmaverick.com
    Online Business & Entrepreneurship News, Advice, Strategy Think Maverick
    Information to guide start-up entrepreneurs to grow and strategically manage a small business online, using market researched Intelligence.
    {{ DiscussionBoard.errors[5140778].message }}
  • Profile picture of the author crystal2
    Try using a different browser. I can open it properly using firefox. Try clearing cookies if even a different browser dont work.
    {{ DiscussionBoard.errors[5140781].message }}
  • Profile picture of the author JCorp
    I use Firefox and the same thing happens to me when trying to log in...it looks like the cookie monster is at it again...
    {{ DiscussionBoard.errors[5140807].message }}
  • Profile picture of the author paulpower
    I find the site is very slow, but I can login ok, maybe you need to take a look at your computer settings if you have checked the remember me box?
    {{ DiscussionBoard.errors[5140847].message }}
  • Profile picture of the author Sweely99
    Everything works fine for me.
    {{ DiscussionBoard.errors[5140870].message }}
  • Profile picture of the author bastion
    I also have this problem. Most of time just shows "DATABASE ERROR" or it won't let me in. I tried to change with every browser, but it keeps happen.
    {{ DiscussionBoard.errors[5143438].message }}
  • Profile picture of the author kjmeylan
    I use firefox and have never had any issues using the forum.
    {{ DiscussionBoard.errors[5144255].message }}
    • Profile picture of the author DaveEksteen
      WOW! Thx for all the great replies...it seems to working now :-)
      {{ DiscussionBoard.errors[5147612].message }}
  • Profile picture of the author Stevie B
    Happened again to me today & this time I was browsing from my iPad using safari so obviously nothing to do with Firefox cookies! I also tried it using another iPad browser (terra) and the problem was still present.

    All other sites accessed were absolutely fine so it seems to be very much the WF which is the problem.
    {{ DiscussionBoard.errors[5155906].message }}

Trending Topics