Is something wrong with the forum?

48 replies
Is there something going on with the forum? Everytime I try to long in it takes me several attempts, because it is not registering my info.
#forum #wrong
  • Profile picture of the author Hamida Harland
    I'm finding the same. The forum has been down quite a bit over the past few days too.
    Signature
    {{ DiscussionBoard.errors[5173360].message }}
  • Profile picture of the author officer_iron
    Same here. Not only that, the whole forum has been really slow for me for about a week. And it drives me nuts to not see how many people are viewing each forum.
    Signature
    {{ DiscussionBoard.errors[5173459].message }}
  • Profile picture of the author Nightowl
    Not too long ago, someone posted that the WF now has over 400,000 members. I suspect that is where the problem lies. That may be more than the software/database can handle, especially if many are on at the same time.

    - Nightowl
    {{ DiscussionBoard.errors[5173477].message }}
    • Profile picture of the author strangest
      It's taking me 2 attempts to log in each time, but second attempt always works. Also noticed that number of viewers on each forum is not displayed at times, and a big chunk of my posts have just 'disappeared' - about 15 of them. Spooky :confused:
      Signature
      a wonderland of curiosities . . . you never knew existed
      > > > > > > > > SEEING IS BELIEVING < < < < < < < <
      {{ DiscussionBoard.errors[5173579].message }}
  • Friday evening (UK time) everything seemed really slow from here, with lots of time outs.

    I've not noticed much a problem this weekend itself.

    Thom
    Signature

    Get My Exclusive Online FAST Start Training
    Totally FREE For A Limited Time - No Email Optin Required

    {{ DiscussionBoard.errors[5173581].message }}
    • Profile picture of the author craigc1980
      I been having the same issue but I also have tried accessing WF and getting a Data Base error page.

      Anyone else getting the Database error page.

      Usually been happening more towards the early morning time like 3 am est

      Craig
      {{ DiscussionBoard.errors[5173604].message }}
      • Profile picture of the author yesacpow
        It has been happening to me as well. For one I was wondering if something was wrong with my account. I have to refresh at least 3 times before the forum registers my info. Not sure what is happening.
        Signature
        FREE Step-By-Step Blueprint To Make $1000/Month With YouTube - Even Without Being On Camera!
        {{ DiscussionBoard.errors[5173616].message }}
  • {{ DiscussionBoard.errors[5173609].message }}
  • Profile picture of the author Stevie B
    Multiple database errors here too.
    {{ DiscussionBoard.errors[5173646].message }}
  • Profile picture of the author wfhblueprints
    Ive been having that problem over the last day or so.....its taken various attempts to get logged in.... As long as I refresh my browser I normally get in....
    {{ DiscussionBoard.errors[5174008].message }}
  • Profile picture of the author topgold
    I thought I was the only one, thanks Warriors!
    Signature

    Making money is a skill.
    Making money online is yet another skill.
    Managing your money is also a skill.
    Trusting others to make money for you? Now that takes trust.

    My Secret Underground Internet Marketing Laboratory

    {{ DiscussionBoard.errors[5174093].message }}
  • Profile picture of the author pheonix44
    Is there an update to the forum happening or something? It would be nice for the moderators to tell us if something is in the works.
    {{ DiscussionBoard.errors[5175553].message }}
  • Profile picture of the author wildjohnny
    Same here. I can't even open page with Opera. In other browsers I need to log in at least for 2 times before I can get in.
    {{ DiscussionBoard.errors[5193031].message }}
  • Profile picture of the author Brian Alaway
    Same here, kept getting redirected to not logged in. Was able to bypass by quickly clicking the "If you are not automatically .....click here".
    Really a pain in the a..
    {{ DiscussionBoard.errors[5193078].message }}
  • Profile picture of the author pheonix44
    Is there any way to find out why this is happening and how soon it will go on?
    {{ DiscussionBoard.errors[5193252].message }}
  • Profile picture of the author Eddie Titan
    Glad to see that it isn't just me having this problem.

    I hope this problem gets fixed.
    Signature
    New Members Challenge! Join me in 2012. Set an income goal for the New Year and achieve it!
    {{ DiscussionBoard.errors[5193267].message }}
  • Profile picture of the author Raydal
    I notice that even when it registers that I'm not logged in that I
    simply go to a topic and it changes my status without having to
    log in again.

    -Ray Edwards
    Signature
    The most powerful and concentrated copywriting training online today bar none! Autoresponder Writing Email SECRETS
    {{ DiscussionBoard.errors[5193373].message }}
    • Profile picture of the author Devid Farah
      Originally Posted by Raydal View Post


      I notice that even when it registers that I'm not logged in that I
      simply go to a topic and it changes my status without having to
      log in again.

      -Ray Edwards
      EXACTLY the same for me. I click on a topic and magically i'm logged in.

      Devid
      {{ DiscussionBoard.errors[5193390].message }}
      • Profile picture of the author James Clark
        I can tell you that it's not what it used to be. For the last couple of months I have been having all kind of problems. It started with Firefox it took for ever to load. So I installed chrome and that work for about two weeks and then I started getting error messages." Too many redirects"

        The last week things have gotten better but it's not like the old days where we never had a problem. I have informed the help desk and they are aware of the inconsistencies and inform me that they're working on the problem.
        {{ DiscussionBoard.errors[5193673].message }}
        • Profile picture of the author Kay King
          I broke it - sorry
          Signature
          Due to the current pandemic I will no longer be shaking hands or giving hugs. You may wave, bow to me or give me the finger...your choice.
          {{ DiscussionBoard.errors[5193764].message }}
    • This is exactly what I experience every time I try to log in - and it doesn't matter what time of the day I log in either. It's the same fiasco every time.

      Do the moderators of this forum actually read these threads? I feel like we're all dealing with Google. It would be nice if someone could just step in and confirm there are some issues going on and that they are being addressed.

      Travis

      Originally Posted by Raydal View Post

      I notice that even when it registers that I'm not logged in that I
      simply go to a topic and it changes my status without having to
      log in again.

      -Ray Edwards
      Signature
      TVS Internet Marketing: Helping small businesses get more visibility & sales online.
      {{ DiscussionBoard.errors[5288393].message }}
  • Profile picture of the author tylerjaysen
    I started getting this weird scrolling thing when I tried to scroll down. The browser (Firefox) kept flickering and wouldn't let me scroll down the page. I logged out and then back in again and it was fixed...so go figure.
    {{ DiscussionBoard.errors[5193820].message }}
  • Profile picture of the author bizlinkx
    I've had the same problem. Hope they get it fixed soon.
    {{ DiscussionBoard.errors[5193882].message }}
  • Profile picture of the author Nathy Curiel
    I am going nuts about the login problem. i have it everyday.
    Signature
    {{ DiscussionBoard.errors[5193974].message }}
  • Profile picture of the author BlackRob
    I hate to admit it, but I do think the forum is running slow when it comes to logging in.

    For me, it is taking a couple of attempts before sucsessfully logging in, however I am sure that it is because their server needs to be upgraded due to the amount of members they now have.

    Please don't take my word for it, I am just guessing on the reasons.
    {{ DiscussionBoard.errors[5194095].message }}
    • Profile picture of the author Bryan Mc
      Yeah, same thing here.

      Noticed it yesterday, and today.
      Signature

      "You're either making excuses or you're making money - but you can't make both..."

      {{ DiscussionBoard.errors[5194106].message }}
  • Profile picture of the author Ed Micah
    Eh, yeah, it just keeps log in as nothing..
    What's wrong with the forum? is it too rich?
    {{ DiscussionBoard.errors[5216798].message }}
  • Profile picture of the author Eddie Titan
    After I attempt to login, and the login appears to fail, I do not try logging in anymore. I just browse the forum. After browsing a few pages, I am somehow logged in automatically.

    Any word about this from Allen or the team?
    Signature
    New Members Challenge! Join me in 2012. Set an income goal for the New Year and achieve it!
    {{ DiscussionBoard.errors[5216816].message }}
  • Profile picture of the author PrincessJasmine
    Oh man..
    This is annoying as hell
    It took me 4-5 tries each time.
    I hope they fix it soon
    {{ DiscussionBoard.errors[5217006].message }}
  • Profile picture of the author siteline
    I'm having the the same problems also and its annoying not being able to see the number of people viewing in the forums, hopefully they will get it fixed soon.
    {{ DiscussionBoard.errors[5217130].message }}
  • Profile picture of the author rusty1027
    I was experiencing the same problems and what I finally did was check the "remember me" checkbox so that my browser would get a cookie that keeps me logged in. I haven't had to log in since doing that and therefore have had no more problems.
    {{ DiscussionBoard.errors[5217706].message }}
    • Profile picture of the author ronr
      I've noticed this for the last week. Took me 5 times to login today, even when I checked the remember me button. Very frustrating.
      {{ DiscussionBoard.errors[5228693].message }}
      • Profile picture of the author Sandor Verebi
        About a week now that I'm getting database error messages. I saved more page url option, so if one doesn't work, I try another. There was an example here when I was able to login after 23 mins only. Not so good.

        Hey... really, the number of members increasing continuously. That is good. But, this can cause such problem. I'm sure, there are wise people who can eliminatee the problem, as soon as possible.

        So, patience, my friends.

        EDIT: HAHA, I just wanted to switch to another thread five minutes ago and after waiting I got the following message:

        "Request Timeout

        This request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout'."
        Signature

        {{ DiscussionBoard.errors[5228921].message }}
  • Profile picture of the author azsno
    The database error cleared up after about an hour for me this morning....

    I think the database error is getting more common, at least it seems like it to me...
    {{ DiscussionBoard.errors[5228918].message }}
  • Profile picture of the author sgoerger
    I have been having lots of login problems for the last couple weeks, too. It always resolves, but usually takes 2-5 attempts to get logged in. Normally my troubleshooting routine is that I move from the main front page to an interior page/post thread, and that seems to make the login easier. But, I may just be fooling myself with that.

    Hope the issue doesn't get any worse...
    {{ DiscussionBoard.errors[5228930].message }}
  • Profile picture of the author michaelcook2003
    I usually access the forum to an internal page, not to the homepage. This seems to do the trick for me. Every time I try to log in straight to the homepage it only works after the third-fourth attempt.
    {{ DiscussionBoard.errors[5229001].message }}
  • Profile picture of the author noangel
    I'm always logged in so that is not my problem, but I am getting numerous
    Data Base error messages and it has increased considerably over the last
    couple of weeks.

    Anyone else have the frustration of posting a long response/message only
    to have a data base error and then to lose it all?

    I have to try to remember to copy everything I do in case this happens as
    I can't trust it will get posted the first time. Rather frustrating.
    {{ DiscussionBoard.errors[5325984].message }}
  • Profile picture of the author Danny10
    I've been having the same problem. I was starting to think there was an issue with my computer.
    Apart from signing in issues, sometimes it times out when opening other threads to view.
    I think that with the number of members the server may be getting bogged down.
    {{ DiscussionBoard.errors[5326091].message }}
  • Profile picture of the author noangel
    Sometimes I get Page Cannot be Found or Loaded
    I then check if I can get Google to load and if so,
    I know it's the forum acting up again.

    I hope it get sorted out soon.
    {{ DiscussionBoard.errors[5326109].message }}
  • Profile picture of the author ecoverdesign
    Hello,

    On the homepage the login form stays blank and it just looks like you are not logged in. When you browse through the forum you will notice that you are actually logged in. Please also make sure to check "Remember Me" when you login to the forum.

    Thomas
    Signature

    Graphics Design, Development and Webmaster Services
    http://www.tbitdesign.com

    {{ DiscussionBoard.errors[5326129].message }}
  • Profile picture of the author noangel
    Yes Thomas is correct and I am always logged in and I recommend it.
    But we are discussing the page not loading at all, which is happening
    quite often.
    {{ DiscussionBoard.errors[5326135].message }}
  • Profile picture of the author chrislangley
    It could simply be that the database is being updated
    {{ DiscussionBoard.errors[5326904].message }}
    • Profile picture of the author MP80
      I don't have trouble logging in as such, but I do often get the database error/page not loading.

      I also notice it a lot whenever I click on WSO links in my email. The last couple of weeks it is 50/50 whether it goes through or gets a database error. It's only happening with warriorforum, although I do also notice most links seem to go via Aweber. So possibly that has something to do with it too..

      After trying once or twice to get through, I don't usually come back to the email later. I would be interested to know if this is happening to others, and if it is affecting anyone's WSO sales figures?

      PS - Just got database error when I tried to post this comment lol
      Signature
      Before you do ANYTHING else in your day - do at least ONE thing that brings money into your business.
      {{ DiscussionBoard.errors[5327060].message }}
  • Profile picture of the author timwilson38
    Same with me, it requires 2 - 3 attempts for getting logged in.
    Signature
    {{ DiscussionBoard.errors[5327105].message }}

Trending Topics