Forum links suddenly opening new browser window?

by John Rowe 5 replies
Anyone else having all forum links open in a new browser window? I'm not talking about actual post or thread links... but things like sigs and links within posts.

Until today Firefox opened those links in a new tab as per my Firefox settings.

I wonder if Allen set all external links to open a new window... or am I the only one experiencing this?


.
#main internet marketing discussion forum #browser #forum #links #opening #suddenly #window
Avatar of Unregistered
  • Profile picture of the author lgibbon
    Banned
    Originally Posted by John Rowe View Post

    Anyone else having all forum links open in a new browser window? I'm not talking about actual post or thread links... but things like sigs and links within posts.

    Until today Firefox opened those links in a new tab as per my Firefox settings.

    I wonder if Allen set all external links to open a new window... or am I the only one experiencing this?


    .
    Mine are opening in a new tab as usual John.
    There is a choice in firefox between tab or new window.
    Maybe that got changed by mistake.
    {{ DiscussionBoard.errors[42753].message }}
    • Profile picture of the author Chipt
      PMs give you the choice.

      Not sure about the other stuff. Mine does not do that. {I use IE.}

      Chip Tarver
      Signature

      Improve your online success permanently right now. Joint Venture Masters tell you the real insider info. Save $450 right now by checking out my *limited time* FCS WSO and change your JV success in a radical way permanently at http://www.warriorforum.com/forum/to...OPIC_ID=264511... and for less than $20 you can really save up to half your gasoline costs at www.CutYourGasCostsNow.com.

      {{ DiscussionBoard.errors[42761].message }}
    • Profile picture of the author John Rowe
      Originally Posted by lgibbon View Post

      Mine are opening in a new tab as usual John.
      There is a choice in firefox between tab or new window.
      Maybe that got changed by mistake.
      Yeah, I've already checked to see if that setting changed, but it hasn't. Good to know it's on my end though. I'll figure it out. Thanks for letting me know it's not the board Leslie.


      .
      {{ DiscussionBoard.errors[42769].message }}
      • Profile picture of the author Jose Delgado
        Works fine for me as well. Maybe your own computer hates you!
        {{ DiscussionBoard.errors[42777].message }}
        • Profile picture of the author John Rowe
          Thanks everybody.

          I run a Firefox Add-on called NoScript (which everyone should use) that might have been the culprit. I went and checked for Add-on updates and NoScript was the only one with an update available. Updated, and things are back to normal.

          Thanks again!


          .
          {{ DiscussionBoard.errors[42787].message }}
Avatar of Unregistered

Trending Topics