Quick...Clickbank help please!

by nursewriter 9 replies
I am trying to do product research on clickbank and I am having a problem.

The site loads fine but when I click on a product nothing happens...Is anyone else having this problem?

I just need to know if it is on Clickbank's end or a problem with my computer.

Thanks
Lucinda
#main internet marketing discussion forum #quickclickbank
Avatar of Unregistered
  • Profile picture of the author Steven Wagenheim
    Hi Lucinda:

    It's working fine for me in Firefox. What browser are you using and exactly
    what is the problem you're having?

    Is it the view pitch page or create hoplink?

    Check to see if yuu have javascript enabled for your browser.
    {{ DiscussionBoard.errors[59463].message }}
    • Profile picture of the author nursewriter
      Hey Steven,

      I am using IE.....the create hoplink works fine but when I try to view the pitch page it does nothing.

      It worked fine for me a couple of days ago but today it is driving me crazy!!!

      I am pretty sure I have Java script enabled but I will check.
      {{ DiscussionBoard.errors[59478].message }}
      • Profile picture of the author Steven Wagenheim
        Originally Posted by nursewriter View Post

        Hey Steven,

        I am using IE.....the create hoplink works fine but when I try to view the pitch page it does nothing.

        It worked fine for me a couple of days ago but today it is driving me crazy!!!

        I am pretty sure I have Java script enabled but I will check.
        Instead of clicking on "view pitch page" click on the description next to the
        number to the left of it. I can't see any reason why this wouldn't work. It's
        just an open URL in a new window. I could see the create hoplink not
        working but not the other one.

        Does it happen for all products or just one?

        That is very strange.
        {{ DiscussionBoard.errors[59485].message }}
  • Profile picture of the author entrepenerd
    Originally Posted by nursewriter View Post

    I am trying to do product research on clickbank and I am having a problem.

    The site loads fine but when I click on a product nothing happens...Is anyone else having this problem?

    I just need to know if it is on Clickbank's end or a problem with my computer.

    Thanks
    Lucinda
    No problems here. Keep in mind that the pages open in a new window. So, if you are using IE and already have one of the new pages opened in the background, then the links you're clicking might be opening there instead of up front as usual.
    {{ DiscussionBoard.errors[59501].message }}
Avatar of Unregistered

Trending Topics