4 replies
So I put my site up and when I type in the url - I get 3 lines of text

Index of

CGI Bin

WP

What didn't I do please.

Thanks
  • Profile picture of the author lgibbon
    Banned
    You need your main page to end in
    index.html index.htm or index.php
    Any one of these will do, just rename your main page to one of these.
    Edit.
    Just noticed the WP
    wordpress sites usually use index.php
    {{ DiscussionBoard.errors[8071297].message }}
  • Profile picture of the author rosetrees
    I'm guessing that you did the installation using Scriptaculous (or fantastico). You installed WP in a sub-directory called WP, not on the main domain.

    Try again, and this time make sure that the "directory" field is empty, so the installation goes in the root directory.
    {{ DiscussionBoard.errors[8071314].message }}
  • Profile picture of the author Mohsin Rasool
    Originally Posted by smith33122 View Post

    So I put my site up and when I type in the url - I get 3 lines of text

    Index of

    CGI Bin

    WP

    What didn't I do please.

    Thanks
    Hi,

    Try accessing your site at
    yourdomain.com/WP

    and you see your WordPress site come up?

    You have installed your site inside the WP folder..
    You need to move it to root folder or delete it from here
    and install fresh at main folder (easy way)..

    Regards
    Mohsin
    {{ DiscussionBoard.errors[8071370].message }}
  • Profile picture of the author smith33122
    Thanks everyone I am now up and running
    {{ DiscussionBoard.errors[8071569].message }}

Trending Topics