Are We Not Able To PM Anymore?

13 replies
I apologize if this has been covered...but when I go to click send message to another warrior, nothing happens...and I just get the visitor message down below

Not a fan of the new format.

For example, when I click on subscribed threads, it takes me down to the bottom of the screen. The previous format was faster across the board

Thanks

-Mark
#anymore
  • Profile picture of the author PROmotions LLC
    Prob just a bug, that will be fixed soon.
    Signature

    Signature!

    {{ DiscussionBoard.errors[8300569].message }}
  • Profile picture of the author Brian Tayler
    When I click on your name I get a drop down menu. One of the options is "Send a private message..." Also... I've been PMing all day without incident.
    {{ DiscussionBoard.errors[8300570].message }}
    • Profile picture of the author Emma215
      And I just pmed you
      {{ DiscussionBoard.errors[8300573].message }}
  • Profile picture of the author Stephen Root
    Works for me too.
    {{ DiscussionBoard.errors[8300581].message }}
  • Profile picture of the author kenzo22
    Have you tried with different browser?
    Signature

    Backup and maintenance plugin for WordPress
    www.wpguards.com

    {{ DiscussionBoard.errors[8300614].message }}
  • Profile picture of the author Rod Cortez
    Originally Posted by Mark-Dickenson View Post

    I apologize if this has been covered...but when I go to click send message to another warrior, nothing happens...and I just get the visitor message down below

    Not a fan of the new format.

    For example, when I click on subscribed threads, it takes me down to the bottom of the screen. The previous format was faster across the board

    Thanks

    -Mark
    Go to your "edit options" page and make sure that you have enabled "Enable Private Messaging" and "Enable Visitor Messaging".

    Maybe somehow they got unchecked?

    RoD
    Signature
    "Your personal philosophy is the greatest determining factor in how your life works out."
    - Jim Rohn
    {{ DiscussionBoard.errors[8300645].message }}
  • Profile picture of the author Talltom1
    OP hasn't mentioned this, but a few months ago when I installed and started using the Google Chrome browser, these were exactly the type of goofy issues that would come up. Not very often, but every so often, there'd be a page with a missing button for example.

    Long story short...try this with a different browser or even a different version of the same browser.

    Tom
    Signature

    {{ DiscussionBoard.errors[8300658].message }}
    • Profile picture of the author Mark-Dickenson
      Originally Posted by Talltom1 View Post

      OP hasn't mentioned this, but a few months ago when I installed and started using the Google Chrome browser, these were exactly the type of goofy issues that would come up. Not very often, but every so often, there'd be a page with a missing button for example.

      Long story short...try this with a different browser or even a different version of the same browser.

      Tom
      Hmm...Yeah, using chrome...it wasn't an issue before...but chrome is known to act funny...so could be a browser issue
      {{ DiscussionBoard.errors[8300698].message }}
  • Profile picture of the author owais211
    Banned
    As put warriors,you go the private message way the you e able to Pm someone
    It worked for me
    Cheers!
    {{ DiscussionBoard.errors[8300798].message }}
  • Profile picture of the author RobinInTexas
    Like they always say at the ISP help desk for almost all problems, clear your cookies and cache, and reboot your machine.

    If that doesn't work, uninstall the problem browser and reinstall it.
    Signature

    Robin



    ...Even if you're on the right track, you'll get run over if you just set there.
    {{ DiscussionBoard.errors[8300810].message }}
  • Profile picture of the author WillR
    It's all working fine for me. I would try a different browser whenever anything like this happens.
    {{ DiscussionBoard.errors[8301348].message }}

Trending Topics