23 replies
  • OFF TOPIC
  • |
Im not a touch screen guy and im mostly on my com more than my phone.

And i type faster than i press a touch screen.

So i was searching for a way to use whatsapp to connect with frens.

I came across
Then i was thinking, are they safe?

They are 3rd party platforms/software/device.

Do they store info like your content of your msges?

How do they make money if its free?

surely there is a catch??
  • Profile picture of the author tagiscom
    I have looked into some of these, usually you can try it for a limited time, or it lacks certain functions.

    I tried one, and the free version was so slow, it was virtually useless, but the small cost sped it up, and it wasn't too bad.

    Most of the time you have to log on before remote viewing is possible, but no doubt this is a crooks paradise, but Norton as well as others would pick up any unauthorized access to your PC!


    Shane
    {{ DiscussionBoard.errors[8465202].message }}
    • Profile picture of the author Newbieee
      Originally Posted by tagiscom View Post

      I have looked into some of these, usually you can try it for a limited time, or it lacks certain functions.

      I tried one, and the free version was so slow, it was virtually useless, but the small cost sped it up, and it wasn't too bad.

      Most of the time you have to log on before remote viewing is possible, but no doubt this is a crooks paradise, but Norton as well as others would pick up any unauthorized access to your PC!


      Shane
      Thanks shane.

      So do you still use any in particular?

      And how much are you paying for it?
      Signature
      Pain is a perception, so is defeat & happiness!
      {{ DiscussionBoard.errors[8465266].message }}
  • Profile picture of the author lavinbatra
    I was thinking that their is no way to use whatsapp on desktop pc, but this is the best way to use, although this is for short time but amazing.
    Thanks for share.
    {{ DiscussionBoard.errors[8467168].message }}
  • Profile picture of the author TimothyTorrents
    I did this before.

    But WhatsApp only allows one account per device. So if you use it on your computer you can't use it on your phone. I prefer to use it on my phone.
    {{ DiscussionBoard.errors[8467353].message }}
    • Profile picture of the author Newbieee
      Originally Posted by timbonitus View Post

      I did this before.

      But WhatsApp only allows one account per device. So if you use it on your computer you can't use it on your phone. I prefer to use it on my phone.
      And what justifies 1 account?
      Per number?
      Or apple id?

      Cos apple id can be created agn and agn?

      i dunno this stuff. lol.
      Signature
      Pain is a perception, so is defeat & happiness!
      {{ DiscussionBoard.errors[8467443].message }}
  • Profile picture of the author TimothyTorrents
    I mean, one phone number.

    I don't remember all the technical details, I did it awhile ago. But all I remember is that if you want to use it on your computer, you have to uninstall it from your phone. Maybe there is a way around it but I am not sure.
    {{ DiscussionBoard.errors[8467626].message }}
    • Profile picture of the author tagiscom
      Originally Posted by Newbieee View Post

      Thanks shane.

      So do you still use any in particular?

      And how much are you paying for it?
      Phew, used it almost a year ago, or my programmer used it, so l had to get an account.


      I am pretty sure it was this one....

      https://secure.logmein.com/


      And as l said the free version is crap, but the paid one, ($5 if l remember correctly) was more than adequate!


      I think that Skype has something as well?


      Shane

      PS make sure you have a decent antivirus, or identity safe type system in place and it shouldn't pose any security risks.

      You can get Norton on Ebay for $15, much cheaper than retail. But this is for AU residents, but l am sure you can find one that delivers to your country!
      {{ DiscussionBoard.errors[8468096].message }}
      • Profile picture of the author Newbieee
        Originally Posted by tagiscom View Post


        PS make sure you have a decent antivirus, or identity safe type system in place and it shouldn't pose any security risks.

        You can get Norton on Ebay for $15, much cheaper than retail. But this is for AU residents, but l am sure you can find one that delivers to your country!
        Yes i do have Norton.

        THanks for the heads up.

        Will look into it.
        Signature
        Pain is a perception, so is defeat & happiness!
        {{ DiscussionBoard.errors[8468996].message }}
        • Profile picture of the author tagiscom
          Originally Posted by Newbieee View Post

          Yes i do have Norton.

          THanks for the heads up.

          Will look into it.

          Quite welcome Newbieee, and another thing, if you can't find any cheap Nortons for 2013, then do this little trick...


          Buy last years or even the year before, which will be a lot cheaper and before the final purchase happens they should automatically update you to 2013.


          I always order past years, since it is cheaper, and always get a current version before final checkout on Ebay!

          Shane
          {{ DiscussionBoard.errors[8470270].message }}
          • Profile picture of the author Newbieee
            Originally Posted by tagiscom View Post

            Quite welcome Newbieee, and another thing, if you can't find any cheap Nortons for 2013, then do this little trick...


            Buy last years or even the year before, which will be a lot cheaper and before the final purchase happens they should automatically update you to 2013.


            I always order past years, since it is cheaper, and always get a current version before final checkout on Ebay!

            Shane

            Thats another neat little tip !

            But i do have norton already, but it will be good for the other guys.
            Signature
            Pain is a perception, so is defeat & happiness!
            {{ DiscussionBoard.errors[8472550].message }}
            • Profile picture of the author Newbieee
              Decided to try out Bluestacks 1st since i researched and they are a silicon valley company.

              Had problems installing, there was an option to email them regarding the problem.

              Emailed, 2 weeks passed, no reply. :confused:
              Signature
              Pain is a perception, so is defeat & happiness!
              {{ DiscussionBoard.errors[8527050].message }}
              • Profile picture of the author Sumit Menon
                Originally Posted by Newbieee View Post

                Decided to try out Bluestacks 1st since i researched and they are a silicon valley company.

                Had problems installing, there was an option to email them regarding the problem.

                Emailed, 2 weeks passed, no reply. :confused:
                What problems? I have a couple of friends who run it on BlueStacks.
                {{ DiscussionBoard.errors[8683165].message }}
  • Profile picture of the author ryan33
    Im more interested to see what the new iPhone is about, Anybody here got any info yet. Really would appreciate it.

    Oh and Don't forget that AVG Antivirus is the best virus protector on windows.
    {{ DiscussionBoard.errors[8533492].message }}
  • Profile picture of the author stevendbrady
    I've used BlueStacks before, but I'm currently using Genymotion to run Android apps on my PC. It's a complete Android VM running in VirtualBox. It has an easy installer, and from my experience it's much faster than BlueStacks.

    Genymotion
    Signature
    Social Media Scheduling and Management Designed for YOU | Flamingify
    {{ DiscussionBoard.errors[8684083].message }}
  • Profile picture of the author Vrindavan
    need to use a mobile phone # ? or landline number also ok ?
    Signature
    {{ DiscussionBoard.errors[8754858].message }}
  • Profile picture of the author rajesh56
    You can install easily whatsapp in your computer or windows, For installation whatsapp in pc you need to install first bluestack after just download whatsapp and run it free.
    {{ DiscussionBoard.errors[9901093].message }}
    • Profile picture of the author Richard Van
      Originally Posted by rajesh56 View Post

      You can install easily whatsapp in your computer or windows, For installation whatsapp in pc you need to install first bluestack after just download whatsapp and run it free.
      Out of interest seeing as the last person commented on this in 2013, how long did it take to find this so you could put your link in it?
      Signature

      Wibble, bark, my old man's a mushroom etc...

      {{ DiscussionBoard.errors[9901163].message }}
  • Profile picture of the author tkhassan
    We cannot be 100% sure if the device is absolutely safe or not, whether it is free or not. One the second hand whatsapp is not completely free and I guess there are more than enough users that are using paid services from whatsapp to keep it running.
    Signature
    Temok.com - Quality Domains and Web Hosting
    {{ DiscussionBoard.errors[9903554].message }}
  • Profile picture of the author miketrahan2015
    New Version of whatsapp offically support whatsppas on PC. For that you need a latest version of whatspp.
    Visit: (Google Chrome Browser Supported)
    Code:
    web.whatsapp.com
    Scan The QR code via you mobile Whatsapp when promoted.
    {{ DiscussionBoard.errors[9905151].message }}
  • Profile picture of the author Eaadhaar
    You can Install Bluestack on your Pc and run Whatsapp on that in the same way as Mobile.
    Signature
    {{ DiscussionBoard.errors[9905273].message }}
  • Profile picture of the author shaunwool
    WhatsApp is one of the best messaging apps around the world. You have to install BlueStacks in your computer than access more than one application from computer such as whatsapp etc.
    Signature
    {{ DiscussionBoard.errors[10023332].message }}

Trending Topics