Register Blogs Advertise with usHelp Desk Today's Posts Search

Thread Tools Search this Thread
Unread 8th Jul 2009, 05:31 AM   #1
Active Warrior
War Room Member
 
medallion's Avatar
 
Join Date: 2009
Posts: 67
Thanks: 1
Thanked 9 Times in 7 Posts
Lightbulb
Plug In Site Review
Share on: 
fb share twitter share gplus share more share

Hi Team,

I have been a member of PIPs for around 5-6 weeks, and have done quite a bit of editing of my site.

I would appreciate some feedback, as naturally, I would like to see some action in the serach engines, and clicks.

highlevelmastery.com



I have created an index page with other resources, placed an audio track to present myself to others, and also created a blog which is being regularly updates.

I would appreciate any feedback, as well as suggestions to make it even better.

Martin

Thank you in advance


Last edited on 8th Jul 2009 at 05:33 AM. Reason: spelling typos
medallion is offline   Reply With Quote
Unread 8th Jul 2009, 07:27 AM   #2
Freelance Proofreader
War Room Member
 
Alan Mater's Avatar
 
Join Date: 2008
Location: Pennsylvania, US
Posts: 1,562
Thanks: 55
Thanked 156 Times in 137 Posts
Blog Entries: 2
Default
Re: Plug In Site Review
Share on: 
fb share twitter share gplus share more share

Hi Martin,

The first thing I notice right away is that the formatting is all messed up. Something happened when you made changes that caused the graphics to not load or show up correctly. I'm not sure what you did exactly, but that's the first thing I would take care of.

The only other thing I would mention at this point is your signature. Setting your signature up here in the forum correctly would help with your backlinks and natural search traffic. You should be targeting the keywords of your site in the links, rather than just displaying the URL.

Keep up the good work.

Alan

Alan Mater is offline   Reply With Quote
Unread 8th Jul 2009, 10:26 AM   #3
Active Warrior
War Room Member
 
medallion's Avatar
 
Join Date: 2009
Posts: 67
Thanks: 1
Thanked 9 Times in 7 Posts
Default
Re: Plug In Site Review
Share on: 
fb share twitter share gplus share more share

Alan,

Thank you for your input.

I have corrected the forum signature, and have checked my site in 4 browsers, IE8, Firefox, Safari and Opera, and it seems to work???

I'm not sure on the graphics, as they all seemed to load up OK, but thank you for the signature issue point.

Could you let me know if the site displays correctly now?

Thank you.

Martin

medallion is offline   Reply With Quote
Unread 8th Jul 2009, 10:38 AM   #4
Senior Warrior Member
War Room Member
 
Jeff Casmer's Avatar
 
Join Date: 2003
Location: Chicago
Posts: 2,979
Thanks: 31
Thanked 255 Times in 196 Posts
Blog Entries: 5
Default
Re: Plug In Site Review
Share on: 
fb share twitter share gplus share more share

Hi Martine,

Your alignment is still off at least in IE7....

Take care
Jeff Casmer

Why Dont You Join My Inner Circle?

IMPho

30DTS Challenge | IM Training | IM Community | AFF Program
Jeff Casmer is offline   Reply With Quote
Unread 8th Jul 2009, 10:50 AM   #5
Freelance Proofreader
War Room Member
 
Alan Mater's Avatar
 
Join Date: 2008
Location: Pennsylvania, US
Posts: 1,562
Thanks: 55
Thanked 156 Times in 137 Posts
Blog Entries: 2
Default
Re: Plug In Site Review
Share on: 
fb share twitter share gplus share more share

Hi Martin,

Your signature looks much better now.

As far as your website, it still looks the same as before. If you compare the look with a generic PIPS site, you will see what I mean.

Also, your website is missing a Title. This is actually something H4P did as they deleted all of my Titles for my pages as well, and this is something I'm still trying to deal with and insert them back in. My guess is they changed something, and it's affecting everyone's sites. Maybe I'm wrong, but looking at your source code it appears the same thing has happened as with mine. It's missing the Head, Title, Meta and Body tags.

Alan Mater is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Alan Mater For This Useful Post:
Unread 8th Jul 2009, 11:25 AM   #6
Warrior Member
 
Join Date: 2009
Location: New Jersey
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default
Re: Plug In Site Review
Share on: 
fb share twitter share gplus share more share

Hey Martin,

I'm viewing your site through Firefox and I see the same Home Page formatting issues mentioned by Alan. To be specific, one of the problems is that the left column is showing a deep red background with black and dark blue text making it difficult to read. There are also problems with your header graphics. Compare these to your blog page formatting which looks okay.

I briefly looked over you blog and noticed the 'Lawn Chair Millionaire' post has millionaire misspelled and the spacing seems a bit off. There are also some strange characters showing to the left of your 'Remaining On Track' post midway through the article.

The audio was a nice touch. Here's to your success.

Bob

bobquest is offline   Reply With Quote
Unread 8th Jul 2009, 01:39 PM   #7
Active Warrior
War Room Member
 
medallion's Avatar
 
Join Date: 2009
Posts: 67
Thanks: 1
Thanked 9 Times in 7 Posts
Default
Re: Plug In Site Review
Share on: 
fb share twitter share gplus share more share

Bob Quest and Alan, Thank you both for your great input.

I now see what you are talking about, with the issues of the deep red and the header on my site.

What is the best way to correct this?

Yes, I realise the code html is not correct.

Is there somewhere I can get this, and insert into my code, without damaging the rest?

Further, can anyone help with the header code and meta tags, and titles?

I know this is a lot to ask, but would like to get this roght, for both myself, and the search engines, and visitors

Thank you in advance.

Martin

PS: I will correct the millioanre in Lawnchaire.

Thank you

medallion is offline   Reply With Quote
Unread 8th Jul 2009, 01:42 PM   #8
Active Warrior
War Room Member
 
medallion's Avatar
 
Join Date: 2009
Posts: 67
Thanks: 1
Thanked 9 Times in 7 Posts
Default
Re: Plug In Site Review
Share on: 
fb share twitter share gplus share more share

Hi team again,

I forgot to also thank Jeff for his input. Sorry about that.

I will try to copy the code formatting from the blog part to the main site, and see how I go.

I am editing in the host profit edit screen for html.

Martin

medallion is offline   Reply With Quote


Bookmarks

Tags
plug, review, site


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




All times are GMT -6. The time now is 02:29 AM.