Register Blogs Advertise with usHelp Desk Today's Posts Search

Thread Tools Search this Thread
Unread 2nd Jun 2009, 04:55 AM   #1
Warrior Member
 
Join Date: 2009
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default
Kompozer Gurus, help pls
Share on: 
fb share twitter share gplus share more share

Hello there,

Pls can someone help me with this since i can't seem to find any live support on the kompozer site. I have downloaded kompozer on my laptop. But when i run it this error msg comes -

"This application has failed to start bcos js3250.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem".

I have tried re-installing the application but i keep getting the same error msg, also next to the kompozer.exe file i can see this file js3250.dll which the system says it cannot find.

Has anyone come across this before, what have i failed to do right or wrong.
gnosis is offline   Reply With Quote
Unread 7th Jun 2009, 09:49 AM   #2
Advanced Warrior
 
tplahav's Avatar
 
Join Date: 2007
Location: , , Israel.
Posts: 612
Thanks: 16
Thanked 40 Times in 31 Posts
Blog Entries: 1
Default
Re: Kompozer Gurus, help pls
Share on: 
fb share twitter share gplus share more share

Hi gnosis,
Download this zip file:
SourceForge.net: KompoZer: Downloading ...

this is the last stable version of Kompozer, unzip it and install.
Let us know if it worked.

Tanny

tplahav is offline   Reply With Quote
Unread 8th Jun 2009, 05:36 AM   #3
Warrior Member
 
Join Date: 2009
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default
Re: Kompozer Gurus, help pls
Share on: 
fb share twitter share gplus share more share

Tnx Tanny, but still getting the same error msg. Not sure if it has anything to do with the fact that i'm using an evaluation version of the winzip program although it has been unzipping other items, or if it is my computer....
gnosis is offline   Reply With Quote
Unread 9th Jun 2009, 10:04 AM   #4
Advanced Warrior
 
tplahav's Avatar
 
Join Date: 2007
Location: , , Israel.
Posts: 612
Thanks: 16
Thanked 40 Times in 31 Posts
Blog Entries: 1
Default
Re: Kompozer Gurus, help pls
Share on: 
fb share twitter share gplus share more share

Sorry I can't help you.
I suggest asking your question in the main WF. Maybe someone can help you there.

You can also try the portable version:
KompoZer Portable & Nvu Portable | PortableApps.com - Portable software for USB drives

Tanny

tplahav is offline   Reply With Quote
Unread 9th Jun 2009, 01:34 PM   #5
Warrior Member
 
Join Date: 2009
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default
Re: Kompozer Gurus, help pls
Share on: 
fb share twitter share gplus share more share

NUV seems to be working fine. Tnx. I'll stick with that.
gnosis is offline   Reply With Quote
Unread 11th Jun 2009, 12:23 AM   #6
OffTheWallflowerChild
War Room Member
 
Patrician's Avatar
 
Join Date: 2004
Location: USA
Posts: 11,698
Thanks: 6,331
Thanked 2,668 Times in 1,802 Posts
Default
Re: Kompozer Gurus, help pls
Share on: 
fb share twitter share gplus share more share

I don't know if it is the same issue or not, but when I downloaded the zip file, I created a folder to extract to. There among all the files is the icon to execute the program. It works fine from inside that folder.

Then I dragged that icon out of the folder to have on my desktop. I got the same message you did. However when I put the icon back in the folder with all the other files, it boots the program fine.

Patricia Brucoli
Plug-In Profit Site Helpdesk
Patrician is offline   Reply With Quote


Bookmarks

Tags
gurus, kompozer, pls


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




All times are GMT -6. The time now is 01:43 AM.