Google+ (Plus) on Turkish Language

0 replies
Sürekli teknolojisini geliştirmeye devam eden Google, Google+1 ile Sosyal medya evreninde önemli bir adım daha atmış oldu. Aslında bir hayli farklı olsa da ilk bakışta Facebook'u andıran ve kendisini "Google+, web üzerinde paylaşımı gerçek hayattakine benzer hale getirmeyi amaçlıyor.", şeklinde ifade eden Google Plus seo'ın açısından en hassas noktası bir nevi Facebook'tan alışık olduğumuz beğen (like) tuşu gibi de algılanabilecek işlevi olarak göze çarpıyor.



Bu husus öncellikle Google'ın arama motoru kullanıcılarının hangi içerikleri daha çok önemsediği anlama noktasında kriterlerine eklemiş olduğu en önemli özelliklerden birisi konumuna geldi. Bildiğiniz gibi Google'ın hiçbir kriterini tek başına belirleyici olarak kullanmaması ve binlerce kriterin karmaşık kombinasyonları ile hareket etmesi başarının en önemli sebeplerinden birisidir. Bu itibarla Google +1′da tek başına belirleyici olmayacaktır diyebiliriz. Bunu daha sosyal bir arama konsepti ortaya koyan ve Google'ın kişiye özel arama sonuçları döndürebilme hedefine gittikçe daha da yaklaşmasını sağlayacak bir adım olarak da değerlendirilebilir.
Sonuç itibarı ile tüm bu yenilikler arama sonuçlarını aranan konu ile (anahtar kelimeler ile) daha alakalı hale getirme amacıyla yapıldığına göre seo açısından önemli bir yeniliktir diyebiliriz. Backlink almak istiyorsanız Google+ gibi sosyal medya siteleri çok yararlıdır. Tam 30 adet kaliteli sosyal medya sitelerin dosyasını almak istiyorsanız bizimle irtibata geçebilirsiniz.

About this
#google #language #turkish

Trending Topics