Having trouble with paid posting in "Members looking to hire" forum

by Scoke
3 replies
  • SUPPORT
  • |
Hi, I paid to post in the Wanted-Members looking to hire you forum last week. I know the transaction went through, but I'm not seeing the post and can't get any help from the support desk.



Does anyone have a suggestion for what I can do?



Scoke
#forum #members looking to hire #paid #posting #trouble
Avatar of Unregistered
  • Profile picture of the author Kay King
    The two ad threads you posted are still listed as 'in moderation' - could be due to the weekend or other delay by Admin.


    My own guess is that the ads don't meet the standard for the 'looking to hire you' section. You are looking for affiliates, not for paid workers.


    Moved this thread to the 'help section' so perhaps a admin will see and respond - otherwise try the help desk link again.
    Signature

    Saving one dog will not change the world - but forever changes the world of one dog.
    {{ DiscussionBoard.errors[11421092].message }}
    • Profile picture of the author Scoke
      Are you taking about the Messenger site, with that infernal AI bot? It made me want to run into oncoming traffic. If that thing is the future of customer service, kill me now.
      {{ DiscussionBoard.errors[11421197].message }}
  • Profile picture of the author Kay King
    Yup - afraid so....none of us knew about it until it was a done deal. It does get answered occasionally though...
    Signature

    Saving one dog will not change the world - but forever changes the world of one dog.
    {{ DiscussionBoard.errors[11421199].message }}
Avatar of Unregistered

Trending Topics