Register Blogs Advertise with usHelp Desk Today's Posts Search

Thread Tools Search this Thread
Unread 3rd Jan 2010, 01:23 PM   #1
HyperActive Warrior
 
Join Date: 2009
Location: Singapore
Posts: 204
Thanks: 27
Thanked 14 Times in 12 Posts
Default
Crawl Errors
Share on: 
fb share twitter share gplus share more share

I am getting crawl errors everyday, and I am puzzled over this issue for many weeks. :confused:

Why and does it have a way to get rid of it? Can anyone please help me on this issue?

As to-date:

I have 75 not founds errors and all constitute to my blog pages as I had renamed my blog, delete the folder as it is corrupted after porting over from old server, etc. All seems to be beyond fixing it as the link doesn't exist anymore. I am not sure what can I do.

1 HTTP error and this is my old server address. I don't know what to do with this too.

8 sitemaps errors and it all point to the same link with my blog pages. I also don't know what is happening.

I checked all my files in my new server, making sure all the files are ported over. Updating my blog FTP address, Sitemap's address.

I wish to re-start everything as it seems to be in a mess now. Is there ways such as re-verify the same site?

breadtoaster is offline   Reply With Quote


Bookmarks

Tags
crawl, errors


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




All times are GMT -6. The time now is 09:00 AM.