Register Blogs Advertise with usHelp Desk Today's Posts Search

Thread Tools Search this Thread
Unread 22nd Dec 2008, 07:56 AM   #1
Active Warrior
 
richardt23476's Avatar
 
Join Date: 2008
Posts: 72
Thanks: 2
Thanked 7 Times in 7 Posts
Default
images AT PIPS SITE missing!!
Share on: 
fb share twitter share gplus share more share

hi guys,

did you experience the same problem?

all images from http://images.pluginprofitsite.com are not shown.


Help!!!

richardt23476 is offline   Reply With Quote
Unread 22nd Dec 2008, 10:00 AM   #2
OffTheWallflowerChild
War Room Member
 
Patrician's Avatar
 
Join Date: 2004
Location: USA
Posts: 11,698
Thanks: 6,331
Thanked 2,668 Times in 1,802 Posts
Default
Re: images AT PIPS SITE missing!!
Share on: 
fb share twitter share gplus share more share

They all look just fine to me although the site could have been down temporarily at some point when you checked.

I could suggest two things -

#1 clear your cache, reboot and retry. (be sure to consider all of the issues I outline in the document below and retry after each one.

#2 Check your security settings. This happened to me once: I could only see half of my banners for weeks. I kept asking others to check my site and they all said it was fine.

I found that in my 3rdparty security (McAfee - privacy) that I had checked a box that said 'do not show me advertisements on sites a visit'.

As soon as I unchecked that there they all were.

------------------------------------------
CLEARING YOUR CACHE & Etc.

The link works fine when I use it. Check you PC clock time and date to make sure they are correct. (In Windows this is in the Control Panel under ‘Date and Time’)

If it still doesn't work, and you are not in the USA, try to set the clock to US Eastern time when you have problems on the internet. The time difference can cause you not to be able to connect to some websites.
The World Clock - Time Zone Converter - Australia – Queensland – Brisbane vs U.S.A. – California – Sacramento

Other suggestions:

You may need to clear your cache and then try again.

In Internet Explorer or FireFox from the Tools Menu:

* Internet Options/General/Browsing History -- Delete Cookies/Delete Temporary Files/Clear History

If no, repeat above and reboot computer.
=============

You should do these things on a regular basis - weekly or so.
-------------------------------------------------------

OR the long way if you don't use Explorer,

In Windows, find your version's equivalent of the following:

* Control Panel/Internet Options/Delete Files/Delete Offline Content, Delete Cookies/Clear History.

* Start/Programs/Accessories/System Tools/Disk Clean Up/Delete all Temporary Files

* Reboot your computer.

------------------------------------------------------

Security Settings

Add the site domain - pluginprofitsite.com - your website or the afifliate progams to your 'trusted sites' settings in Windows/Internet Options/Security - (again this can also be done from Internet Explorer)

As well, if you have 3rdparty security like McAfee or Norton or anti-spyware, etc., add the domains to those programs where you are 'trusting' the sites.

This is a likely reason - Check to see if you have a setting in your security software that says not to display advertisements on sites that you visit. I could not see banners on my own site until I unchecked this setting. Banners are advertisements.
------------------------------------------------------

Browsers

One thing that may help is if you do not use the browser from your internet service provider; only use it to log on to the internet and then minimize* the browser. Open up Internet Explorer and use that for anything you are doing on the internet. *Minimize is the little minus sign icon at the top right corner of your browser - this puts the open window down on your status bar so you can jump back and forth between browsers.

Also be sure you have the latest version of Internet Explorer, (you can go to Microsoft Update and see what the latest version is by searching on ‘internet explorer’ there. (check your version in the Help menu under ‘About Internet Explorer’.

You may also try to use Mozilla FireFox browser instead of Internet Explorer. Download Mozilla FireFox from Mozilla.com (free download)
------------------------------------------------------

Down Under etc.

Because Australia and surrounding areas are sometimes literally on a different day than in the US, this can cause some websites at times to not display. The trick here is to set your PC clock to US Eastern Standard time. This sounds silly, but it does work for our Australian members. Just a thought...
------------------------------------------------------

Registry Cleaner

Go to CCleaner - Home and download the free registry cleaner tool. Run this tool if nothing above helps and then reboot your computer.

You should also run this at least every few weeks to a month depending on how active you are on your computer/internet.

Patricia Brucoli
Plug-In Profit Site Helpdesk
Patrician is offline   Reply With Quote
Unread 23rd Dec 2008, 12:36 AM   #3
GT
Senior Warrior Member
War Room Member
 
GT's Avatar
 
Join Date: 2007
Location: Northern Alberta , Canada.
Posts: 2,448
Thanks: 2,399
Thanked 609 Times in 423 Posts
Blog Entries: 357
Default
Re: images AT PIPS SITE missing!!
Share on: 
fb share twitter share gplus share more share

Hi, Richard:

I see that sometimes with some images. As Patricia said, it could be an update or something happening at the main PIPS site or on that server, but it is usually very brief.

When an image doesn't load for me, I first click the refresh button. If that doesn't solve it, I clear the cache (or cookies). If that doesn't solve it I try not to panic and I wait a few minutes and try refreshing or reloading the page again.

The other thing I've been doing is copying the images to my computer, then uploading them to the server in my WEBePanel, then going into the code for my site and replacing the image links from pluginprofitsite.com with the new links from (mysite).com.

However, I wouldn't recommend that process until you get some experience in making changes to the code on your site.

GT

* You Can Begin Earning Affiliate Income HereDirect Commissions and Residual Income!
* Home Business Resources and Affiliate Opportunities
* Visit This Library to Expand Your KnowledgeBlog Post
* Reinventing Your Life - Make the Rest of Your Life the BEST of Your Life!
* Follow Me On Twitter ===> MyPowerSite <===| gtbulmer | StarrBizzcom
GT is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to GT For This Useful Post:
Unread 23rd Dec 2008, 07:52 AM   #4
Active Warrior
 
richardt23476's Avatar
 
Join Date: 2008
Posts: 72
Thanks: 2
Thanked 7 Times in 7 Posts
Default
Re: images AT PIPS SITE missing!!
Share on: 
fb share twitter share gplus share more share

Thank you all for helping.

I also just encounter this problem. maybe it's the holiday season, so those images want to take their holidays and have a break . haha

richardt23476 is offline   Reply With Quote
Unread 23rd Dec 2008, 11:33 AM   #5
Active Warrior
 
alloke613's Avatar
 
Join Date: 2008
Posts: 64
Thanks: 5
Thanked 9 Times in 9 Posts
Default
Re: images AT PIPS SITE missing!!
Share on: 
fb share twitter share gplus share more share

I experienced the missing images also but i think is an update in progress. Hope the images will be back as soon as possible.

Profit Generator: www.alfaprofitgen.com

Click here to join.
Welcome to my Alfa PALACE.
alloke613 is offline   Reply With Quote
Unread 23rd Dec 2008, 11:41 AM   #6
OffTheWallflowerChild
War Room Member
 
Patrician's Avatar
 
Join Date: 2004
Location: USA
Posts: 11,698
Thanks: 6,331
Thanked 2,668 Times in 1,802 Posts
Default
Re: images AT PIPS SITE missing!!
Share on: 
fb share twitter share gplus share more share

As I said the images are fine on both sales pages

alloke613 you don't have a pips.html file for some reason but your images are fine checking pluginprofitsite.com/main-25236 - Please contact the helpdesk with your hosting username and password so I can give you that file again.

Patricia Brucoli
Plug-In Profit Site Helpdesk
Patrician is offline   Reply With Quote


Bookmarks

Tags
images, missing, pips, site


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




All times are GMT -6. The time now is 06:47 AM.