Boggers! Help me set up RSS please!

by zsolt 5 replies
I am not a newbie when it comes to blogs, I have been playing with WordPress for some time.
However, as I have never had an own blog so far, I've never really dealt with setting up RSS feeds on blogs.

I am starting a new blog soon, and so far I have made some customization on it without any problem. However, the RSS links don't seem to work.
There is one link in the header and if I click on it it takes me the the feedburner site, instead of showing the XML output of the latest posts like on every other blog I checked. Why is that?

There's another RSS link in my sidebar which doesn't work at all. If I click on it, it just reloads the homepage. I did setup the feed URL (mysite.com/feed) in the widget, so it should work.

Here's my site:
Building an Online Business from Scratch — Stumbling To Success

Please, don't take this as a promotion to my blog, as there's absolutely nothing on it yet. I honestly need help with RSS.

Thank you in advance!

Zsolt
#main internet marketing discussion forum #boggers #rss #set
Avatar of Unregistered
  • Profile picture of the author apollion
    Zsolt, looks like your feed is not properly configured.

    Do you have a login at feedburner?

    If yes it´s pretty simple..just log in, set up new feed-url..you´re there.

    Hope I remember it right, it´s been a while.

    Btw, it´s a lot easier if you use blogger as a blog.

    Although there is a big wordpress hype, I´m pretty successful with blogger..takes some time to show up in google but it´s a lot easier to use.

    Maybe this helps

    Mike
    {{ DiscussionBoard.errors[138807].message }}
    • Profile picture of the author zsolt
      Hi Mike,

      Thanks for the quick reply.
      Yes, I do have a feddburner account and I burnt my with with it. That's why I am confused. It should work.

      Blogger is probably much easier, but the problem is that I love WordPress a lot. I like to tinker with it.
      {{ DiscussionBoard.errors[138854].message }}
  • Profile picture of the author Alex_Sysoef
    Looks like your URL in widget incorrectly configured. Since this is WordPress - change it to Stumbling To Success and it should work. If you already have a FedBurner and somehow adding that to your widget - you might have to use that url.

    Sorry, I'm not understanding how you are adding the RSS button as this is fairly simple process and you shouldn't have issues.
    Signature
    The WordPress Spotter - blog that teaches you all you need to know about WordPress
    {{ DiscussionBoard.errors[138895].message }}
  • Profile picture of the author Alex_Sysoef
    Looks like your URL in widget incorrectly configured. Since this is WordPress - change it to http://stumblingtosuccess.com/feed and it should work. If you already have a FedBurner and somehow adding that to your widget - you might have to use that url.

    Sorry, I'm not understanding how you are adding the RSS button as this is fairly simple process and you shouldn't have issues.
    Signature
    The WordPress Spotter - blog that teaches you all you need to know about WordPress
    {{ DiscussionBoard.errors[138903].message }}
    • Profile picture of the author zsolt
      Thanks Alex. Problem solved. I went over the settings again and found what needed to be changed. Now my RSS links work as they should. I use a theme that has its own option panel, and I am still learning it.
      Thanks again.
      {{ DiscussionBoard.errors[139130].message }}
Avatar of Unregistered

Trending Topics