Having issues with HTML editing in Wordpress

9 replies
Hi,

I'm using Ultimate Tinymce for my dashboard and it was working fine.

Now, many of my buttons, especially my HTML editor are gone. They do show what should be there when I mouse over, but if I hit the HTML button that way, it comes up empty and I can't edit.

I've disabled all the plugins - same issue. I've reverted to another WP theme. Still the same.

Have any of you guys had this happen and what would you recommend?

I've submitted a support ticket to Tinymce, but would love to get my pages up tonight.

Thanks!
#editing #html #issues #wordpress
  • Profile picture of the author Trivum
    Have you tried a different browser? Sometimes your browser (or an addon) might cause problems.
    {{ DiscussionBoard.errors[9172211].message }}
  • Profile picture of the author WillR
    If something like this ever happens the first thing I would always do is clear your browser cache and history and if that doesn't work, try a different browser. Many problems like this can be fixed with a simple browser change.
    {{ DiscussionBoard.errors[9172506].message }}
  • Profile picture of the author magiclouie
    Originally Posted by jbmunchie View Post

    Hi,

    I'm using Ultimate Tinymce for my dashboard and it was working fine.

    Now, many of my buttons, especially my HTML editor are gone. They do show what should be there when I mouse over, but if I hit the HTML button that way, it comes up empty and I can't edit.

    I've disabled all the plugins - same issue. I've reverted to another WP theme. Still the same.

    Have any of you guys had this happen and what would you recommend?

    I've submitted a support ticket to Tinymce, but would love to get my pages up tonight.

    Thanks!
    It seems to me you have done the necessary things to address that issue. Is the wp installed in its latest version?

    By the way, what is your hosting provider? Try to contact them about your issue and perhaps some of their clients had experienced similar in the past. They might have the solution.

    How old is your site? Lots of contents are already there? You may not want to hear this but if you still can't fix it then I guess you may consider reinstalling wordpress. Try to limit the number of plugins to be installed. Usually, they are the ones that cause the problem especially with compatibility issues.

    Sincerely,
    Louie Tugas

    P.S. Next time, post this kind of thread to the "Website Design" forum.
    {{ DiscussionBoard.errors[9173610].message }}
    • Profile picture of the author jbmunchie
      Originally Posted by magiclouie View Post

      It seems to me you have done the necessary things to address that issue. Is the wp installed in its latest version?

      By the way, what is your hosting provider? Try to contact them about your issue and perhaps some of their clients had experienced similar in the past. They might have the solution.

      How old is your site? Lots of contents are already there? You may not want to hear this but if you still can't fix it then I guess you may consider reinstalling wordpress. Try to limit the number of plugins to be installed. Usually, they are the ones that cause the problem especially with compatibility issues.

      Sincerely,
      Louie Tugas

      P.S. Next time, post this kind of thread to the "Website Design" forum.
      Hi Louie,

      Yes, I've updated WP. I use Hostgator - I'll contact them to see if they've heard anything.

      I COULD reinstall it - unfortunately I'm not a big WP person and was lucky to get help the first time (I'm an html girl!) so really don't want to do that if I can help it. I don't have many plugins, and tried disabling all of them first but haven't tried uninstalling them.

      Thanks,
      Jana

      (Sorry - didn't see the right place when I posted)
      Signature

      Jana E. Beeman
      www.HowToBellydance.com
      www.BalancedLifetoday.com Health & Wellness
      www.CreateYourDreamPractice.com Business Training & Consulting

      {{ DiscussionBoard.errors[9176812].message }}
  • Profile picture of the author SBDomains
    Try hitting CTRL+F5 (PC) - it should fix problems if those problems are caused by cache and etc.
    {{ DiscussionBoard.errors[9173626].message }}
  • Profile picture of the author Mark Hess
    If you're running Wordpress 3.9 on your site, there have been people having a lot of issues: with their editors - WordPress › Support » Tags — visual editor

    The Ultimate Tinymce plugin also appears to be no longer working - WordPress › Support » Ultimate TinyMCE
    Signature
    {{ DiscussionBoard.errors[9173962].message }}
  • Perhaps try a different plugin
    {{ DiscussionBoard.errors[9174111].message }}

Trending Topics