Problem in worpress website

by itdon
4 replies
Hello members

i have one problem in my wordpress site sialweb.com
when i click on Add New Post then show this error

Notice: Undefined index: save in /home/sialweb/public_html/wp-content/themes/tribune/functions/theme/post-options.php on line 89

Notice: Undefined index: publish in /home/sialweb/public_html/wp-content/themes/tribune/functions/theme/post-options.php on line 89


please help me how to resolve this problem?

thank u
#problem #website #worpress
  • Profile picture of the author blackli0n
    I think its a theme problem. Can you try changing the theme to see if that works?
    Signature
    wpjohnny.com - Make Money with Wordpress
    Passive income since 2007. Trying to consistently crack 5-figures/month. find what you love - dream big - work hard
    {{ DiscussionBoard.errors[8703285].message }}
  • Profile picture of the author Weblin
    Activate the default wordpress theme at once and see if that works. A plugin maybe conflicting with your current theme. If you use any cache plugin like W3 Total Cache or SEO Plugin like Yoast, try to deactivate them and see if that works with your current theme.

    Edit: Check your post-options.php at line 89. Something are echo/print or there are some space (blank) between ?> and <?php at/near line 89.
    Signature
    www.HandleMySite.com handles your WordPress site by doing all of the maintenance and technical work for you. Making backups, managing updates, maintenance, performance, security, SEO, etc.
    {{ DiscussionBoard.errors[8703342].message }}
    • Profile picture of the author itdon
      Originally Posted by Weblin View Post

      Activate the default wordpress theme at once and see if that works. A plugin maybe conflicting with your current theme. If you use any cache plugin like W3 Total Cache or SEO Plugin like Yoast, try to deactivate them and see if that works with your current theme.

      Edit: Check your post-options.php at line 89. Something are echo/print or there are some space (blank) between ?> and <?php at/near line 89.
      thank u for your help i see on line 89 see this cod

      if ($_POST['save'] || $_POST['publish']) {
      {{ DiscussionBoard.errors[8703805].message }}
      • Profile picture of the author danielml
        try changing that to

        if ( ( isset( $_POST['save'] ) && $_POST['save'] ) || ( isset( $_POST['publish'] ) && $_POST['publish'] ) {

        hope that helps
        {{ DiscussionBoard.errors[8713768].message }}

Trending Topics