Permalink Problem, ( I think ? )

7 replies
  • SEO
  • |
hello, i cant seem to get rid of these strange numbers and letters on my address bar when clicking on any of my blogs pages? here is an example of what i mean:
http://containerhouse.info/container...#axzz17r541Job

i have no idea how to get rid of the #axzz17r541Job

can anyone help me? :confused:
#permalink #problem
  • Profile picture of the author Lee MacRae
    When you go into Wordpress look on the left under Settings and you will see Permalinks. WP puts your permalinks as

    Default http:// yoursite.com /?p=123

    which is why you get the numbers.

    You can change it to the other examples or use a Custom Structure.

    I use either
    /%category%/%postname%/
    or
    /%year%/%postname%/

    Check out Using Permalinks « WordPress Codex for more help. To change posts already published you can try a plugin to redirect your published pages like this one Permalinks Migration Plugin for wordpress : DEAN LEE:/DEV/BLOG

    Back up your site to make sure all goes well when you try to change them.
    Signature

    {{ DiscussionBoard.errors[3002396].message }}
  • Profile picture of the author yukon
    Banned
    [DELETED]
    {{ DiscussionBoard.errors[3002445].message }}
    • Profile picture of the author 123davelee
      do you think it is a plugin doing this? i will try that.

      and i am using custom structure (( /%postname%/ ))
      {{ DiscussionBoard.errors[3002538].message }}
      • Profile picture of the author 123davelee
        i deactivated " Wp-Insert " and the letters and numbers are still showing up after my link in the address bar window? but, it did make my site load a little faster. hmmm?
        {{ DiscussionBoard.errors[3004268].message }}
    • Profile picture of the author 123davelee
      in a matter of fact, the strange numbers and letters change every once in a while when i re-load my page? I am really confused on why this is happening.
      {{ DiscussionBoard.errors[3004393].message }}
  • Profile picture of the author 123davelee
    i have deactivated each plugin one by one and then reactivated them. still no change. i am really confused here?
    {{ DiscussionBoard.errors[3005200].message }}

Trending Topics